SäSKs nya webb

Sällskapet Sibirisk Katts webbgrupp, bestående av Per Sautermeister, Joanna Nilsson och Katarina Sjöberg, har lagt många timmar på att skapa en ny teknisk plattform, baserad på WordPress, för SäSK helt nya webb. Förutom den tekniska plattformen har en välbehövlig uppdatering gjorts av den grafiska profilen och allt informationsmaterial är genomgånget, omskrivet eller nyskrivet på sidorna. Allt är dock långt ifrån klart och arbetet med hemsidan kommer fortgå hela hösten, men den viktiga grunden är lagd nu!

En stor fördel med den nya plattformen är enkelheten att uppdatera information, där har vi tidigare, som många vet, lidit oerhört. Det är en stor lättnad och glädje för alla oss i SäSK att nu enkelt kunna uppdatera texter löpande.

Vi vill att vår hemsida ska vara levande, och jobbar hårt för att lägga ut ny information, utveckla sidorna som redan finns och hela tiden förbättra hemsidan. Om du har konkreta förbättringsförslag, så formulera dem tydligt, skriv gärna förslag på text och vilken webbsida du avser så kan vi snabbt och enkelt ta in ditt förslag i webbgruppen! Maila dina synpunkter till webb@sibiriskkatt.se.

En kommentar

  1. Hej Ni har börjat jobbet med hemsidan och SIBB NYTT mycket BRA men jag saknar helt funderingar och planer för Forumet. Som gammal Forum´-användare och webmaster för Månadens sibbe anser jag detta vara en viktig del. Forumet skiljer sig från FaceBook genom att frågor (trådar) om sjukdommar beteenden mm går att återfinna och finns kvar att läsa även en vecka senare (i motsats till Face Book) Face Book är bra men fungerar på ett annat sätt och bra när dessa sammarbetar som information på Face Book om nya SIBB-Nytt. Mycket på Forumet behöver förbättras -uppdateras och nu är det komplicerat att sätta in bilder där. Om att enkelt sätta in bilder där skulle jag gärna ta emot tipps om. Skicka gärna bilder själv till röstningarna om månadens sibbe. De skickas dock via en adress där problemen att sätta in bilder inte finns sedan skall jag föra över bilderna till Forumet. Tacksam för stöd och hjälp. Mvh Ingrid Näsholm