Medlemskap 2018

Vi hoppas ni vill vara med oss under 2018 och fortsätta stötta SäSKs arbete för att skapa bästa möjliga förutsättningar för den sibiriska katten, kattägaren och kattägandet!

Vi arbetar för detta bl.a. genom att:

  • fortsätta kartlägga den sibiriska kattens hälsa och därigenom möjliggöra aktiviteter för att förebygga ohälsa, eller agera om behov identifieras.
  • erbjuda våra uppfödare en av kattvärldens bästa försäljningssidor för kattungar.
  • erbjuda allergiker att testa i våra fantastiska, generösa testhem.
  • fortsätta undersöka den sibiriska kattens allergivänlighet.
  • sprida information om den sibiriska rasen, utställning, omvårdnad, hälsa och mycket annat via vår hemsida sibiriskkatt.se och vår tidning SIB-Nytt.

Vi kommer att bjuda in till årsmöteshelgen som kommer gå av stapeln 3-4 mars på Scandic Täby i Stockholm. Årsmötet är på lördagen och på söndagen får vi lyssna till Ylva Stockelberg.

För att ha rösträtt på årsmötet krävs att medlemsavgiften är betald senast den 2 februari.

Vi byter lösenord till medlemssidorna och verifierar uppfödarlistan och annonser att alla är medlemmar fr.o.m. 2018-02-02. Betala din medlemsavgift på 200 kr för huvudmedlemmar och 50 kr för familjemedlemmar till pg 37 37 14-5. Kom ihåg att fylla i namn i meddelandefältet. Skicka e-post med namn, adress, e-postadress, telefon och eventuellt stamnamn till kassor@sibiriskkatt.se. Mer info på https://www.sibiriskkatt.se/foreningen/bli-medlem/.

Gott nytt år! Väl mött under 2018!

Varmaste hälsningarna,
Styrelsen Sällskapet Sibirisk Katt