Omplaceringar

 • GIC S*Sibbemaffians Rodnina

  Kön: Hona
  Kastrerad: Nej
  Färg: SIB n 03 24
  Född: 2013-08-09

  Stamtavla PawPeds
  Stamtavla FindUs

  Omplacering/Fodervärd

  Detta är nog bland det tyngsta beslut jag någonsin ev kommer att behöva ta😔
  Min älskade Lillan trivs inte med de övriga katterna och har mer och mer börjat att dra sig undan.
  Hon är en fantastisk tjej med ett härligt temperament och jag är otroligt ledsen över att få ha tagit detta beslutet, men hon mår inte bra här hemma med de övriga katterna.
  Lillan behöver vara ensamkatt för att må som bäst och det bör heller inte finnas några små barn i familjen.
  Jag skulle helst se att hon skulle kunna få en sista kull i sitt nya hem innan hon övergår till ny ägare men även tänka mig att sälja henne.
  Hon blir 5 år den 9 augusti och en stor önskan är att hon skall förbli innekatt som hon är idag. Dock kattgård eller in nätad balkong är okej. Om hon säljs kommer hon att vara kastrerad innan flytt.

  Hör av er till mig på solsidans@outlook.com och berätta gärna om eran situation och varför ni skulle kunna göra lillans liv till det perfekta😊

  GIC S*Sibbemaffians Rodnina finns i Göteborg i Västra Götalands län.

  SE*Solsidans
  Ulrika Svensson
  solsidans@outlook.com
  www.solsidans.com

 • S*Zimas Kaspaar af Topaz

  Kön: Hane
  Kastrerad: Nej
  Färg: SIB n 24
  Född: 2017-10-21

  Stamtavla FindUs

  Tyvärr visade sig fodervärden vara allergisk så nu söker jag ett nytt hem till honom. Då jag inte vill att han ska behöva flytta igen så får ingen i familjen ha konstaterad kattallergi.
  Jag vill helst att han är innekatt och då med tillgång till säker utevistelse i form av balkong med nät eller liknande.
  Jag ser helst att han får bli foderkatt men kan även tänka mig att sälja honom om man känner tveksamhet inför att vara fodervärd.
  Kaspaar är en verkligt underbar katt med mycket av allt. Han är pigg och busig samtidigt som han gärna myser och gosar och sover gott i sängen. Han är också väldigt trygg och orädd. Han kommer när man ropar hans namn och är väldigt social och med hela tiden.
  Han får flytta max tre timmar från Göteborg.
  Hör gärna av dig om du tycker att det låter som din katt.

  S*Zimas Kaspaar af Topaz finns i Göteborg/Karlstad i Värmlands län.

  SE*Amfiliki's
  Helen Olsson
  Telefon: 0732-40 22 80
  amfilikis@gmail.com
  www.amfilikis.se

 • SE*Simplicity Lynx Kanelia

  Kön: Hona
  Kastrerad: Ja
  Färg: SIB fs 09 24
  Född: 2016-03-01

  Stamtavla PawPeds
  Stamtavla FindUs

  Kanelia är en innekatt men van vid kattgård så ett lugnt hem med innätad balkong, altan eller rastgård skulle passa henne perfekt. Hon kommer mycket bra överens med mina katter, så det optimala för henne är att flytta med någon kompis. Jag har två honor av rasen norsk skogkatt (1,5 år respektive 2 år gamla) som jag söker fodervärd till så min tanke är att hon skulle kunna flytta tillsammans med en av dem.

  Kanelia är tyvärr rädd för nya människor, men med oss är hon världens mysigaste. Hon är en snäll liten flicka som gärna vill gosa med en kattkompis eller en människa. Hon är den avslappade sorten i famnen och man kan t.o.m hämta henne och lägga i knäet och hon ligger kvar. Den som är intresserad av henne får räkna med att det tar ett tag att vinna hennes förtroende. En flytt för en katt är stress och genom att hon flyttar med någon hon känner minskar man stressen. Hon är inte van vid barn, men ett hem med lugna eller äldre barn kan fungera i längden.

  Säljs enligt Sveraks regler med stamtavla m.m. Hon är vaccinerad och försäkrad och har aldrig varit hos veterinären förutom kastrering, vaccination. Pris: 2000 kr eftersom rätt hem är det viktigaste. För mer information om Kanelia och vad fodervärdskap innebär tveka inte att höra av dig!

  SE*Simplicity Lynx Kanelia finns i Eskilstuna i Södermanlands län.

  SE*Simplicity Lynx
  Agneta Bergwall
  Telefon: 070-6701544
  agneta.bergwall@hotmail.com

 • SE*Simplicity Lynx Dixie

  Kön: Hona
  Kastrerad: Ja
  Färg: SIB ds 11
  Född: 2014-06-10

  Stamtavla PawPeds
  Stamtavla FindUs

  Det optimala hemmet för Dixie är ett lugnt hem utan katt, hund eller barn. Hon är redan van att gå ute och det har fungerat bra. Hon är ute kortare stunder och kommer oftast på inkallning. En trygg närmiljö som ligger en bra bit ifrån trafikerade vägar är en förutsättning eftersom hon inte är rädd för bilar. Det bästa vore om hon fick bo på landet.

  Dixie bor nu i Eskilstuna och jag ser helst att hon stannar i Mellansverige då jag vill kunna hälsa på henne någon gång i framtiden. Hon är i den vackra färgen rödsilvershaded och väger ca 3,5 kg. Hon är social och vill vara med där det händer saker.

  Hon säljs enligt Sveraks regler inkl. stamtavla m.m. Hon är vaccinerad och försäkrad. Pris 2000 kr.

  SE*Simplicity Lynx Dixie finns i Eskilstuna i Södermanlands län.

  SE*Simplicity Lynx
  Agneta Bergwall
  Telefon: 070-6701544
  agneta.bergwall@hotmail.com