Omplaceringar

 • SE*Simplicity Lynx Önston

  Kön: Hane
  Kastrerad: Nej
  Färg: SIB ns 23
  Född: 2018-11-20

  Stamtavla PawPeds
  Stamtavla FindUs

  Önston är en supertrevlig o cool kille! Han är drygt 1 år o är svartsilver till färgen. Han bor nu i Nyköping tillsammans med sin 2-åriga kastrerade Norska Skogkatts-kompis. Han letar nu ett nytt livslångt hem o ev vill kompisen med.
  Jag ska snart Hcm/Pkd-scanna honom o sen ska han para 2 av mina honor. Därefter ska jag kastrera honom.

  Han/de söker ett innekattshem men gärna innätad altan/balkong. Gärna inte superlångt från Eskilstuna där jag bor. Bägge har stamtavla, chippade, vaccinerade o försäkrade mm. Jag vill de ska vara fortsatt vaccinerade /försäkrade.

  Han är utställd en gång o var helt relaxed o gick vidare till panel. Om någon är intresserad av utställning funkar han bra o jag kan hjälpa med tvätt mm men inget krav. Han är en trevlig sällskapskatt oxå.

  SE*Simplicity Lynx Önston finns i Nyköping i Södermanlands län.

  SE*Simplicity Lynx
  Agneta Bergwall
  Telefon: 070-6701544
  agneta.bergwall@hotmail.com

 • CH Yatzy

  Kön: Hane
  Kastrerad: Ja
  Färg: SIB as 23
  Född: 2018-04-24

  Stamtavla PawPeds
  Stamtavla FindUs

  Yatzy är en mycket gosig kärvänlig och lätthanterlig kille som blir 2 år i april. Jag letar ett nytt för evigt hem till honom där han nu som kastrat kan vara en del fritt ute i lämplig miljö! Hemma hos mig är det alldeles för nära starkt trafikerad väg. Yatzy är van att gå i koppel och att stundvis sitta ute i lina, men om katten själv får välja så är målet också ett fritt uteliv då och då.

  Yatzy har bra benstomme och pälskvalitet (kortare lättskött variant) som ställts ut med bra bedömningar (har en BIV). Yatzy har fått tre fina kullar. Yatzy har friskt hjärta och friska njurar och han skall HCM-testas igen vid 3 samt vid 6 år (på min bekostnad).

  Yatzy är regelbundet i Stockholm då jag pendlar dit någon gång i månaden så det går bra att träffa honom där också. Inga problem med bilåkning många timmar.

  Vid intresse välkommen att skicka ett mail berätta om dig/er, bor var, erfarenhet av katt/djur och vad ni kan erbjuda Yatzy ?

  CH Yatzy finns i Ystad i Skåne län.

  S*Zaribs
  Inger Berger
  Telefon: 0411-522 110, 0707-62 22 70
  inger-b@hotmail.com
  www.facebook.com/inger.zaribs/media_set?set=a.954744691527422&type=3

 • SE*Daggkåpans Bellatrix

  Kön: Hona
  Kastrerad: Ja
  Färg: SIB n 24
  Född: 2017-11-15

  Stamtavla PawPeds
  Stamtavla FindUs

  Omplacerar även Bellatrixs kullsyster Vega. De har alltid följts åt och jag vill gärna omplacera båda till samma hem om möjligt. Se separat annons för Vega.

  Bellatrix har hittills varit innekatt med fri tillgång till balkong dygnet runt. Hon kan gå i koppel men gör det inte så ofta.

  Bellatrix är nyfiken och aktiv och jagar gärna runt med prasselbollar som är hennes favoritleksak. Hon är sällskaplig och ligger i knät ibland men oftare en liten bit ifrån och spanar.

  SE*Daggkåpans Bellatrix finns i Vällingby i Stockholms län.

  Karin Sörnäs
  Telefon: 0725223141
  karin.m.sornas@gmail.com

 • SE*Daggkåpans Vega

  Kön: Hona
  Kastrerad: Ja
  Färg: SIB n 24
  Född: 2017-11-15

  Stamtavla PawPeds
  Stamtavla FindUs

  Omplacerar även Vegas kullsyster Bellatrix. De har alltid följts åt och jag vill gärna omplacera båda till samma hem om möjligt. Se separat annons för Bellatrix.

  Vega har hittills varit innekatt med fri tillgång till balkong dygnet runt. Hon kan gå i koppel men gör det inte så ofta.

  Vega är nyfiken och tillgiven och ligger gärna i knät och gosar. Hon vill vara med när det händer spännande saker hemma och vill gärna provsmaka när man lagar något gott. Hon älskar löskokt äggula och cheddarost.

  SE*Daggkåpans Vega finns i Vällingby i Stockholms län.

  Karin Sörnäs
  Telefon: 0725223141
  karin.m.sornas@gmail.com

 • SE*Gongroff’s Aprilia

  Kön: Hona
  Kastrerad: Nej
  Färg: SIB n 24
  Född: 2018-04-17

  Stamtavla PawPeds
  Stamtavla FindUs

  Milashka's katteri behöver hitta en fodervärd åt Aprilia, gärna i norra delen av Stockholm eller i Uppsala.
  Aprilia har en kull nu som snart flyttar. I samband med det hoppas vi kunna hitta en fodervärd för 1-2 kullar.
  Hon ska vara innekatt eller koppelpromenader/ inhägnad uteplats. Hon är en otroligt snäll och gosig hona som är van vid barn och livlig miljö där mycket händer och även van att gå ut i koppel. Hoppas att hon kan få en kull nästa vår/sommar.
  Första kontakt gärna via mail, sms.

  SE*Gongroff's Aprilia finns i Täby i Stockholms län.

  S*Milashka's
  Marie Hedrén
  Telefon: 0707204658
  marie@hedren.nu
  hedren.nu/

 • SE*Simplicity Lynx Kanelia

  Kön: Hona
  Kastrerad: Ja
  Färg: SIB fs 09 24
  Född: 2016-03-01

  Stamtavla PawPeds
  Stamtavla FindUs

  Kanelia är en innekatt men van vid kattgård så ett lugnt hem med innätad balkong, altan eller rastgård skulle passa henne perfekt. Hon kommer mycket bra överens med mina katter, så det optimala för henne är att flytta med någon kompis. Jag har två kastrerade honor av rasen norsk skogkatt (2,5 år respektive 3 år gamla) så min tanke är att hon skulle kunna flytta tillsammans med en av dem.

  Kanelia är tyvärr rädd för nya människor, men med oss är hon världens mysigaste. Hon är en snäll liten flicka som gärna vill gosa med en kattkompis eller en människa. Hon är den avslappade sorten i famnen och man kan t.o.m hämta henne och lägga i knäet och hon ligger kvar. Den som är intresserad av henne får räkna med att det tar ett tag att vinna hennes förtroende. En flytt för en katt är stress och genom att hon flyttar med någon hon känner minskar man stressen. Hon är inte van vid barn, men ett hem med lugna eller äldre barn kan fungera i längden.

  Säljs enligt Sveraks regler med stamtavla m.m. Hon är vaccinerad och försäkrad och har aldrig varit hos veterinären förutom kastrering, vaccination. Pris: 2000 kr eftersom rätt hem är det viktigaste. För mer information om Kanelia tveka inte att höra av dig!

  SE*Simplicity Lynx Kanelia finns i Eskilstuna i Södermanlands län.

  SE*Simplicity Lynx
  Agneta Bergwall
  Telefon: 070-6701544
  agneta.bergwall@hotmail.com

 • SE*Simplicity Lynx Dixie

  Kön: Hona
  Kastrerad: Ja
  Färg: SIB ds 11
  Född: 2014-06-10

  Stamtavla PawPeds
  Stamtavla FindUs

  Det optimala hemmet för Dixie är ett lugnt hem utan katt, hund eller barn. Hon är redan van att gå ute och det har fungerat bra. Hon är ute kortare stunder och kommer oftast på inkallning. En trygg närmiljö som ligger en bra bit ifrån trafikerade vägar är en förutsättning eftersom hon inte är rädd för bilar. Det bästa vore om hon fick bo på landet.

  Dixie bor nu i Eskilstuna och jag ser helst att hon stannar i Mellansverige då jag vill kunna hälsa på henne någon gång i framtiden. Hon är i den vackra färgen rödsilvershaded och väger ca 3,5 kg. Hon är social och vill vara med där det händer saker.

  Hon säljs enligt Sveraks regler inkl. stamtavla m.m. Hon är vaccinerad och försäkrad. Pris 2000 kr.

  SE*Simplicity Lynx Dixie finns i Eskilstuna i Södermanlands län.

  SE*Simplicity Lynx
  Agneta Bergwall
  Telefon: 070-6701544
  agneta.bergwall@hotmail.com