Omplaceringar

 • SE*Simplicity Lynx Önston

  Kön: Hane
  Kastrerad: Nej
  Färg: SIB ns 23
  Född: 2018-11-20

  Stamtavla PawPeds
  Stamtavla FindUs

  Önston är en supertrevlig o cool kille! Han är drygt 1 år o är svartsilver till färgen. Han bor nu i Nyköping tillsammans med sin 2-åriga kastrerade Norska Skogkatts-kompis. Han letar nu ett nytt livslångt hem o ev vill kompisen med.
  Jag ska snart Hcm/Pkd-scanna honom o sen ska han para 2 av mina honor. Därefter ska jag kastrera honom.

  Han/de söker ett innekattshem men gärna innätad altan/balkong. Gärna inte superlångt från Eskilstuna där jag bor. Bägge har stamtavla, chippade, vaccinerade o försäkrade mm. Jag vill de ska vara fortsatt vaccinerade /försäkrade.

  Han är utställd en gång o var helt relaxed o gick vidare till panel. Om någon är intresserad av utställning funkar han bra o jag kan hjälpa med tvätt mm men inget krav. Han är en trevlig sällskapskatt oxå.

  SE*Simplicity Lynx Önston finns i Nyköping i Södermanlands län.

  SE*Simplicity Lynx
  Agneta Bergwall
  Telefon: 070-6701544
  agneta.bergwall@hotmail.com

 • SE*Gongroff’s Aprilia

  Kön: Hona
  Kastrerad: Nej
  Färg: SIB n 24
  Född: 2018-04-17

  Stamtavla PawPeds
  Stamtavla FindUs

  Milashka's katteri behöver hitta en fodervärd åt Aprilia, gärna i norra delen av Stockholm eller i Uppsala.
  Aprilia har en kull nu som snart flyttar. I samband med det hoppas vi kunna hitta en fodervärd för 1-2 kullar.
  Hon ska vara innekatt eller koppelpromenader/ inhägnad uteplats. Hon är en otroligt snäll och gosig hona som är van vid barn och livlig miljö där mycket händer och även van att gå ut i koppel. Hoppas att hon kan få en kull nästa vår/sommar.
  Första kontakt gärna via mail, sms.

  SE*Gongroff's Aprilia finns i Täby i Stockholms län.

  S*Milashka's
  Marie Hedrén
  Telefon: 0707204658
  marie@hedren.nu
  hedren.nu/

 • SE*Simplicity Lynx Kanelia

  Kön: Hona
  Kastrerad: Ja
  Färg: SIB fs 09 24
  Född: 2016-03-01

  Stamtavla PawPeds
  Stamtavla FindUs

  Kanelia är en innekatt men van vid kattgård så ett lugnt hem med innätad balkong, altan eller rastgård skulle passa henne perfekt. Hon kommer mycket bra överens med mina katter, så det optimala för henne är att flytta med någon kompis. Jag har två kastrerade honor av rasen norsk skogkatt (2,5 år respektive 3 år gamla) så min tanke är att hon skulle kunna flytta tillsammans med en av dem.

  Kanelia är tyvärr rädd för nya människor, men med oss är hon världens mysigaste. Hon är en snäll liten flicka som gärna vill gosa med en kattkompis eller en människa. Hon är den avslappade sorten i famnen och man kan t.o.m hämta henne och lägga i knäet och hon ligger kvar. Den som är intresserad av henne får räkna med att det tar ett tag att vinna hennes förtroende. En flytt för en katt är stress och genom att hon flyttar med någon hon känner minskar man stressen. Hon är inte van vid barn, men ett hem med lugna eller äldre barn kan fungera i längden.

  Säljs enligt Sveraks regler med stamtavla m.m. Hon är vaccinerad och försäkrad och har aldrig varit hos veterinären förutom kastrering, vaccination. Pris: 2000 kr eftersom rätt hem är det viktigaste. För mer information om Kanelia tveka inte att höra av dig!

  SE*Simplicity Lynx Kanelia finns i Eskilstuna i Södermanlands län.

  SE*Simplicity Lynx
  Agneta Bergwall
  Telefon: 070-6701544
  agneta.bergwall@hotmail.com

 • SE*Simplicity Lynx Dixie

  Kön: Hona
  Kastrerad: Ja
  Färg: SIB ds 11
  Född: 2014-06-10

  Stamtavla PawPeds
  Stamtavla FindUs

  Det optimala hemmet för Dixie är ett lugnt hem utan katt, hund eller barn. Hon är redan van att gå ute och det har fungerat bra. Hon är ute kortare stunder och kommer oftast på inkallning. En trygg närmiljö som ligger en bra bit ifrån trafikerade vägar är en förutsättning eftersom hon inte är rädd för bilar. Det bästa vore om hon fick bo på landet.

  Dixie bor nu i Eskilstuna och jag ser helst att hon stannar i Mellansverige då jag vill kunna hälsa på henne någon gång i framtiden. Hon är i den vackra färgen rödsilvershaded och väger ca 3,5 kg. Hon är social och vill vara med där det händer saker.

  Hon säljs enligt Sveraks regler inkl. stamtavla m.m. Hon är vaccinerad och försäkrad. Pris 2000 kr.

  SE*Simplicity Lynx Dixie finns i Eskilstuna i Södermanlands län.

  SE*Simplicity Lynx
  Agneta Bergwall
  Telefon: 070-6701544
  agneta.bergwall@hotmail.com