Omplaceringar

 • SE*Pälsänglarnas Madonna

  Kön: Hona
  Kastrerad: Nej
  Färg: SIB fs 09
  Född: 2017-08-27

  Stamtavla PawPeds
  Stamtavla FindUs

  Fodervärd sökes för min vackra silvertjej SE*Pälsänglarnas MADONNA, en stor hona snart 2 år, som inte kan stanna pga att hon inte trivs längre i kattgruppen då hon helst vill vara ensamkatt. Madonna bor i Bollnäs. Jag söker fodervärd helst geografiskt nära eller i Stockholm för en eller högst 2 kullar.

  Madonna är en mycket kärvänlig, snäll och gosig tjej som gillar uppmärksamhet. Lyssnar också bra om man säger till henne om det är ngt hon inte får göra. Det går bra att kamma och klippa klorna på henne. Hon är van att bli lyft och buren. Madonna födde en kull i våras utan komplikationer och skötte om sin kull med fyra friska ungar exemplariskt.

  Att vara FODERVÄRD innebär att du ej behöver betala för henne, utan din insatts blir att ta hand om Madonnas kullar (1-2 beroende på hur många kattungar det blir i den första kullen), därefter övergår Madonna i er ägo. Som fodervärd skall du ändå känna det som din egen katt från början och handla mat och saker som Madonna behöver, precis som för en egen katt. Jag står för försäkring med avelstillägg och högsta beloppet för veterinärkostnad, samt tester enligt vårt Hälsoprogram och utställningskostnad (åtminstone ställas ut en gång).
  INTRESSERAD? skicka ett mail till mig och berätta lite om dig/familjen, erfarenhet av katt och hur ni bor.

  SE*Pälsänglarnas Madonna finns i Bollnäs i Gävleborgs län.

  SE*Pälsänglarnas
  Ramani Forsberg
  Telefon: 0703744740
  lotusblomma@hotmail.com
  www.xn--plsnglarnas-sibiriska-katter-5mcc.se/

 • SE*Starsibbs Calippo

  Kön: Hane
  Kastrerad: Ja
  Färg: SIB n
  Född: 2012-07-02

  Stamtavla PawPeds
  Stamtavla FindUs

  Min kära Calle behöver ett nytt hem då det är för mycket fart i vårt nu för tiden. Att vi har flyttat några gånger har tagit hårt på honom och han trivs inte med barn eller andra katter. Han är världens snällaste och aldrig gjort någon illa men han kryper längs golvet när det väsnas.

  Han älskar att gosa i soffa och säng. När det är lugn och ro hemma så kommer han fram och hälsar och är jättesocial.
  Jag tror Calle skulle behöva hamna hos en lugn äldre människa som redan är klar med småbarnstiden och flyttat klart.

  Han är min första sibiriska katt och är den bästa jag vet. Priset jag sätter är 3000 kr eftersom jag vill göra ett nytt HCM, PKD-test, besiktning och vaccinera innan han flyttar. Det viktigaste är att han hamnar i lugn och ro i ett kärleksfullt hem.

  Han är testad utan anmärkning för HCM och FIV/FeLV 2013-05-14.

  SE*Starsibbs Calippo finns i Söderbärke i Dalarnas län.

  SE*Belldiopas
  Kajsa Engström
  Telefon: 0739086896
  kajsa.e@hotmail.com

 • SE*Simplicity Lynx Kanelia

  Kön: Hona
  Kastrerad: Ja
  Färg: SIB fs 09 24
  Född: 2016-03-01

  Stamtavla PawPeds
  Stamtavla FindUs

  Kanelia är en innekatt men van vid kattgård så ett lugnt hem med innätad balkong, altan eller rastgård skulle passa henne perfekt. Hon kommer mycket bra överens med mina katter, så det optimala för henne är att flytta med någon kompis. Jag har två kastrerade honor av rasen norsk skogkatt (2,5 år respektive 3 år gamla) så min tanke är att hon skulle kunna flytta tillsammans med en av dem.

  Kanelia är tyvärr rädd för nya människor, men med oss är hon världens mysigaste. Hon är en snäll liten flicka som gärna vill gosa med en kattkompis eller en människa. Hon är den avslappade sorten i famnen och man kan t.o.m hämta henne och lägga i knäet och hon ligger kvar. Den som är intresserad av henne får räkna med att det tar ett tag att vinna hennes förtroende. En flytt för en katt är stress och genom att hon flyttar med någon hon känner minskar man stressen. Hon är inte van vid barn, men ett hem med lugna eller äldre barn kan fungera i längden.

  Säljs enligt Sveraks regler med stamtavla m.m. Hon är vaccinerad och försäkrad och har aldrig varit hos veterinären förutom kastrering, vaccination. Pris: 2000 kr eftersom rätt hem är det viktigaste. För mer information om Kanelia tveka inte att höra av dig!

  SE*Simplicity Lynx Kanelia finns i Eskilstuna i Södermanlands län.

  SE*Simplicity Lynx
  Agneta Bergwall
  Telefon: 070-6701544
  agneta.bergwall@hotmail.com

 • SE*Simplicity Lynx Dixie

  Kön: Hona
  Kastrerad: Ja
  Färg: SIB ds 11
  Född: 2014-06-10

  Stamtavla PawPeds
  Stamtavla FindUs

  Det optimala hemmet för Dixie är ett lugnt hem utan katt, hund eller barn. Hon är redan van att gå ute och det har fungerat bra. Hon är ute kortare stunder och kommer oftast på inkallning. En trygg närmiljö som ligger en bra bit ifrån trafikerade vägar är en förutsättning eftersom hon inte är rädd för bilar. Det bästa vore om hon fick bo på landet.

  Dixie bor nu i Eskilstuna och jag ser helst att hon stannar i Mellansverige då jag vill kunna hälsa på henne någon gång i framtiden. Hon är i den vackra färgen rödsilvershaded och väger ca 3,5 kg. Hon är social och vill vara med där det händer saker.

  Hon säljs enligt Sveraks regler inkl. stamtavla m.m. Hon är vaccinerad och försäkrad. Pris 2000 kr.

  SE*Simplicity Lynx Dixie finns i Eskilstuna i Södermanlands län.

  SE*Simplicity Lynx
  Agneta Bergwall
  Telefon: 070-6701544
  agneta.bergwall@hotmail.com