Omplaceringar

 • IC Kayla Rys od Królowych*PL

  Kön: Hona
  Kastrerad: Ja
  Färg: SIB n 09
  Född: 2012-11-21

  Stamtavla PawPeds
  Stamtavla FindUs

  Dessvärre har jag inte möjlighet ha kvar mina vackra och mysiga hona - Kayla. Hon är väldigt lekfull, social och vill gärna vara med där det händer. Hon är kelig och gillar umgänge med människor. Hon vill gosa i famnen eller bara vara i närheten av människan. Därför söker jag ett hem där hon får mycket kärlek och gos.
  Kan nya ägaren ge dem möjlighet till utevistelse i trädgården, då är det ett plus. Eftersom jag vill att Kayla ska få ett för alltid hem och slippa flytta önskar jag att nya ägaren/familjen är inte allergisk mot djur. Hon är van med mycket sällskap, därför är det önskvärt att nya ägaren/familjen kan ägna en del tid åt gos, lek och borstning – vilket hon uppskattar mycket.

  Hon är halvsyster till IC Eqe Rys od Krolowych (se andra annonsen). De har alltid levt tillsammans, och de kan flytta till ett och samma hem.

  Hon är försäkrad hos Agria, kastrerad, vaccinerad och chippad. Stamtavlan finns.
  Pris: 2000 kr.

  IC Kayla Rys od Królowych*PL finns i Stockholm i Stockholms län.

  SE*Taigans Hjärta
  Beata Folborska
  Telefon: 0739961257
  beafol@hotmail.se

 • IC Eqe Rys od Królowych*PL

  Kön: Hona
  Kastrerad: Ja
  Färg: SIB f 09
  Född: 2011-11-03

  Stamtavla PawPeds
  Stamtavla FindUs

  Dessvärre har jag inte möjlighet ha kvar mina vackra och mysiga hona - Eqe. Hon är väldigt lekfull, social och vill gärna vara med där det händer. Hon är kelig och gillar umgänge med människor. Hon vill gosa i famnen eller bara vara i närheten av människan. Därför söker jag ett hem där hon får mycket kärlek och gos.

  Kan nya ägaren ge dem möjlighet till utevistelse i trädgården, då är det ett plus. Eftersom jag vill att katten ska få ett för alltid hem och slippa flytta önskar jag att nya ägaren/familjen är inte allergisk mot djur.

  Eqe är vana med mycket sällskap, därför är det önskvärt att nya ägaren/familjen kan ägna en del tid åt gos, lek och borstning – vilket hon uppskattar mycket.

  Eqe är försäkrad hos Agria, kastrerad, vaccinerad och chippad. Stamtavla finns.
  Pris: 2 000 kr.

  IC Eqe Rys od Królowych*PL finns i Stockholm i Stockholms län.

  SE*Taigans Hjärta
  Beata Folborska
  Telefon: 0739961257
  beafol@hotmail.se

 • GIC S*Maollich’s D-David Lee Roth (”Milton”)

  Kön: Hane
  Kastrerad: Ja
  Färg: SIB n 22
  Född: 2014-11-03

  Stamtavla PawPeds
  Stamtavla FindUs

  Milton söker nytt kärleksfullt hem snarast. Han har flyttat hem till mig efter tid i foderhem men mina andra katter här hemma är inte förtjusta.
  Han söker någon som är hemma mycket då han är oerhört social och sällskapssjuk och vill ha mycket gos. Nya ägare måste även ha tid att ta sig an hans pälsvård, han behöver kammas/borstas dagligen i samband med pälsbyte. Han skulle även kunna flytta med sin kompis Rosanna så snart hennes lille son flyttat hemifrån.
  Jag och hans tidigare fodervärd vill fortsätta att följa honom vidare, så långvarig kontakt med nya ägare är ett krav. Du får gärna bo i Stockholm med omnejd.

  GIC S*Maollich's D-David Lee Roth "Milton" finns i Upplands Väsby i Stockholms län.

  S*Maollich's
  Marie Björk
  Telefon: 0733968611
  maollichs@gmail.com

 • SE*Simplicity Lynx Heiro

  Kön: Hane
  Kastrerad: Ja
  Färg: SIB ns
  Född: 2015-08-25

  Stamtavla PawPeds
  Stamtavla FindUs

  Sibirisk hane på 1,5 år, kastrerad letar nytt hem ännu en gång. Helst inte allergiker då han redan flyttat flera gånger i sitt korta liv. Vill ni är seriösa o har tänkt igenom ert kattägande o tänkt på att en katt kan leva i 15-20 år. Vill helst han ej flyttar alldeles för långt bort o han vill nog ha en lämplig kompis, iaf med tid. Ev kan hans bror tas med på foder (kostar inget i inköp). Ej vara utekatt men vill gärna ha en innätad altan/balkong.

  Denna katt är något extra! Inte bara för han är rastypisk o vackert svartsmoke utan det är hans supermysiga sätt som är så speciellt. Trygg, väldigt social med vem som helst. Springer till dörren då det kommer folk. Alla får klappa o gosa så därför måste ni oxå ha tid för honom.

  Han kan med fördel ställas ut om intresse finns. Han har gått bra på utställningar o funkar bra o ha med mm. Vi kan hjälpa er om ni vill prova på. Dock inget krav utan ett bra hem är viktigast.

  Självklart har han stamtavla i Sverak, är vacc, chippad, försäkrad o säljs vetbesiktad mm.

  Pris: 6 000 kr

  SE*Simplicity Lynx Heiro finns i Eskilstuna i Södermanlands län.

  SE*Simplicity Lynx
  Agneta Bergwall
  Telefon: 0707-6701544
  agneta.bergwall@hotmail.com