Omplaceringar

 • IC S*Klockarbackens Trieste

  Kön: Hona
  Kastrerad: Ja
  Färg: SIB ns 24
  Född: 2015-07-14

  Stamtavla PawPeds
  Stamtavla FindUs

  ”Tilly”, svartsilver, kastrerad, 3 år. Söker nytt hem pga. att hon inte trivs längre ihop med sin dotter. Hon behöver ett hem där man har mycket tid över för henne. Tillgiven och vill helst ha egen uppmärksamhet. Ingen utekatt. Tillgång till en kattgård måste gå att ordna då hon är van vid detta. Är van vid hundar. Allergin bör vara vältestad så ni vet att ni klarar en sibir. Helst inte för långt bort ifrån oss. Berätta lite om er och hur ni kan ge Tilly ett bra och tryggt hem. Se mer information om Tilly på min hemsida.
  Hjärtligt välkomna att kontakt om ni har funderingar via mejl, eller SMS eller ring mig gärna på kvällstid 070-64 17 320.

  IC S*Klockarbackens Trieste finns i Uddevalla i Västra Götalands län.

  S*Silveråsens
  Inga-Lill Olsson
  Telefon: 070-6417320
  jillu@telia.com
  www.ljubassibiriskkatt.se

 • SE*Simplicity Lynx Priestly

  Kön: Hane
  Kastrerad: Ja
  Färg: SIB es 11
  Född: 2016-11-30

  Stamtavla PawPeds
  Stamtavla FindUs

  Priestly är helst till salu med sin bror Peyden men ev var för sig. Bägge är i den vackra färgen cremesilver. De är verkligen perfekta representanter för den Sibiriska rasen! De är så coola, sociala o keliga. Priestly älskar o kramas❤️Även tillitsfulla o trygga med främmande så de som hälsar på brukar bli förälskade. De är allt annat än problemkatter så passar nog in i alla hem då de både är barn o hundvana (2 rottweiler). Som vanligt tar de allt med ro.

  De vill fortsätta o vara innekatter men gärna ha innätad altan/balkong.

  De bor just nu i Tungelsta i södra Stockholm men är akut de måste flytta så ev flyttar Priestly tillfälligt till Västerås på lördag 6 okt. Jag kan då hämta någon av dem åt er så ni slipper köra hit o dit.

  Jag önskar dem all lycka i ett nytt ansvarsfullt o långvarigt hem.

  De säljs enligt SVERAKs regler inkl stamtavla, vaccinerade, chippade o försäkrade. Prisidé för båda katterna: 8000 kr.

  SE*Simplicity Lynx Priestly finns i Tungelsta i Stockholms län.

  SE*Simplicity Lynx
  Agneta Bergwall
  Telefon: 070-6701544
  agneta.bergwall@hotmail.com

 • SE*Simplicity Lynx Kanelia

  Kön: Hona
  Kastrerad: Ja
  Färg: SIB fs 09 24
  Född: 2016-03-01

  Stamtavla PawPeds
  Stamtavla FindUs

  Kanelia är en innekatt men van vid kattgård så ett lugnt hem med innätad balkong, altan eller rastgård skulle passa henne perfekt. Hon kommer mycket bra överens med mina katter, så det optimala för henne är att flytta med någon kompis. Jag har två honor av rasen norsk skogkatt (1,5 år respektive 2 år gamla) som jag söker fodervärd till så min tanke är att hon skulle kunna flytta tillsammans med en av dem.

  Kanelia är tyvärr rädd för nya människor, men med oss är hon världens mysigaste. Hon är en snäll liten flicka som gärna vill gosa med en kattkompis eller en människa. Hon är den avslappade sorten i famnen och man kan t.o.m hämta henne och lägga i knäet och hon ligger kvar. Den som är intresserad av henne får räkna med att det tar ett tag att vinna hennes förtroende. En flytt för en katt är stress och genom att hon flyttar med någon hon känner minskar man stressen. Hon är inte van vid barn, men ett hem med lugna eller äldre barn kan fungera i längden.

  Säljs enligt Sveraks regler med stamtavla m.m. Hon är vaccinerad och försäkrad och har aldrig varit hos veterinären förutom kastrering, vaccination. Pris: 2000 kr eftersom rätt hem är det viktigaste. För mer information om Kanelia och vad fodervärdskap innebär tveka inte att höra av dig!

  SE*Simplicity Lynx Kanelia finns i Eskilstuna i Södermanlands län.

  SE*Simplicity Lynx
  Agneta Bergwall
  Telefon: 070-6701544
  agneta.bergwall@hotmail.com

 • SE*Simplicity Lynx Dixie

  Kön: Hona
  Kastrerad: Ja
  Färg: SIB ds 11
  Född: 2014-06-10

  Stamtavla PawPeds
  Stamtavla FindUs

  Det optimala hemmet för Dixie är ett lugnt hem utan katt, hund eller barn. Hon är redan van att gå ute och det har fungerat bra. Hon är ute kortare stunder och kommer oftast på inkallning. En trygg närmiljö som ligger en bra bit ifrån trafikerade vägar är en förutsättning eftersom hon inte är rädd för bilar. Det bästa vore om hon fick bo på landet.

  Dixie bor nu i Eskilstuna och jag ser helst att hon stannar i Mellansverige då jag vill kunna hälsa på henne någon gång i framtiden. Hon är i den vackra färgen rödsilvershaded och väger ca 3,5 kg. Hon är social och vill vara med där det händer saker.

  Hon säljs enligt Sveraks regler inkl. stamtavla m.m. Hon är vaccinerad och försäkrad. Pris 2000 kr.

  SE*Simplicity Lynx Dixie finns i Eskilstuna i Södermanlands län.

  SE*Simplicity Lynx
  Agneta Bergwall
  Telefon: 070-6701544
  agneta.bergwall@hotmail.com