Omplaceringar

 • CH S*Zaribs Rurik

  Kön: Hane
  Kastrerad: Ja
  Färg: SIB ny 24
  Född: 2016-05-26

  Stamtavla PawPeds
  Stamtavla FindUs

  Rurik är en vacker mycket social och kelig goldenkille två år gammal, som jag söker ett nytt hem till där han kan få vara mer fritt ute i lämplig miljö, trädgård, lite skog buskar äng som inte har genomfartstrafik i närheten. Jag har tyvärr starkt trafikerad väg 1 m från husgaveln och vill ge honom möjligheten till ett friare liv.

  Rurik har varit avelshane och är nu kastrerad efter att ha lämnat några fina kullar efter sig. Han är van vid koppelpromenad dagligen och sitta ute i lina stundvis i min trädgård. Han älskar att vara ute jaga det som rör sig, äta gräs, ligga och spana. Hemma så vill han vara nära där du är, ligga i knät eller framför datorn är lekfull och kommunikativ. Lättskött päls och gillar att bli kammad.

  Rurik är frisk och har HCM-scannad (hjärtat) två gånger hittills (senast 1 år 7 mån gammal) enligt vårt hälsoprogram. Han är både chipp- och öronmärkt samt kommer att veterinärbesiktigas innan flytt.
  Jag kommer att bekosta HCM-test (ultraljud) när han är 3,5 år och 6 år då det är viktigt då hans avkommor också går vidare i avel.

  Han har uppskattat både jämnårig kompis Batman och ny kattunge i hemmet. Vill man ha två killar på en gång så kan också Batman som också är en sibirisk hankatt följa med.

  Pris: 5 500 kr

  CH S*Zaribs Rurik finns i Ystad i Skåne län.

  S*Zaribs
  Inger Berger
  Telefon: 0411-522 110, 0707-62 22 70
  inger-b@hotmail.com
  www.zaribs.se

 • S*Mälarhöjdens Anakin Skywalker

  Kön: Hane
  Kastrerad: Ja
  Färg: SIB n 22
  Född: 2007-05-10

  Stamtavla PawPeds
  Stamtavla FindUs

  Anakin Skywalker är en kastrerad hankatt på elva år. Fantastiskt rolig och aktiv katt fortfarande, som tycker om att varva utemiljö med innemiljö. Van att byta boende (ifall att ni har sommarstuga t ex) då vi haft delad vårdnad om honom under större delen av hans liv. Passar bra ihop med andra katter även on han mest är van att v ara ensam. Oerhört kelig och sällskaplig, särskilt efter att ha varit ensam en hel dag. Han är van vi det, men trivs naturligtvis bäst att få vara tillsammans i familjen med övriga. Då sonen både fått problem med allergi och astma så blir vi tvungna att placera om vår älskade Anakin. Han är för övrigt fullt frisk och ar aldrig varit sjuk under sina elva år. Vaccinerad och klarar av att vistas på kattpensionat. Prisförslag 1000 kronor.

  S*Mälarhöjdens Anakin Skywalker finns i Västerås i Västmanlands län.

  Nadja Reinius
  Telefon: 0765692268
  nadja_reinius@hotmail.com

 • S*Lince’s Gina Lollobrigida

  Kön: Hona
  Kastrerad: Nej
  Färg: SIB n 24
  Född: 2016-01-11

  Stamtavla PawPeds
  Stamtavla FindUs

  Fodervärd i Stockholmsområdet sökes till underbara Gina.
  Gina är en två år gammal svartmönstrad hona. Hon har varit hos fodervärd men ändrade förhållanden har gjort att hon kom tillbaka till mig. Hon är en mycket social och pratglad tjej som allting vill vara med, hon är otroligt lätthanterlig och mycket tillgiven.
  Gina fick en underbar kull med fem kattungar i november 2017 men efter kattungarna så har hon haft svårt att komma överens med mina andra katter. Jag söker därför en ny kärleksfull fodervärdsfamilj till henne där hon får vara ensamkatt och där hon får mycket uppmärksamhet. Naturligtvis som innekatt, men gärna innätad balkong/kattgård. Hon tycker också om koppelpromenader.

  Vill du veta mer om denna underbara tjej och om att vara fodervärd så får du gärna höra av dig till mig.

  Hälsningar Anna Smith, SE*Simzaz

  S*Lince's Gina Lollobrigida finns i Hässelby i Stockholms län.

  SE*Simzaz
  Anna Smith
  Telefon: 070-545 40 73
  info@simzaz.se
  www.simzaz.se

 • IC S*Klockarbackens Trieste

  Kön: Hona
  Kastrerad: Ja
  Färg: SIB ns 24
  Född: 2015-07-14

  Stamtavla PawPeds
  Stamtavla FindUs

  ”Tilly”, silver, kastrerad, 3 år. Söker nytt hem pga att hon inte trivs längre ihop med sin dotter och en annan katt i flocken. Hon behöver ett hem där man har mycket tid över för henne. Tillgång till en kattgård måste gå att ordna då hon är van vid detta. Van vid hundar så detta kunde ju gå bra om en hund finns som gillar katter så hon har sällskap. Lite lantligt boende önskvärt. Hör gärna av er om ni kan ge henne en trygg lång tillvaro hos er. Se mer information på hemsidan.
  Tag gärna kontakt om ni har funderingar via mejl, eller SMS eller ring gärna.

  IC S*Klockarbackens Trieste finns i Uddevalla i Västra Götalands län.

  S*Silveråsens
  Inga-Lill Olsson
  Telefon: 070-6417320
  jillu@telia.com
  www.ljubassibiriskkatt.se

 • S*Zimas Kaspaar af Topaz

  Kön: Hane
  Kastrerad: Nej
  Färg: SIB n 24
  Född: 2017-10-21

  Stamtavla FindUs

  Tyvärr visade sig fodervärden vara allergisk så nu söker jag ett nytt hem till honom. Då jag inte vill att han ska behöva flytta igen så får ingen i familjen ha konstaterad kattallergi.
  Jag vill helst att han är innekatt och då med tillgång till säker utevistelse i form av balkong med nät eller liknande.
  Jag ser helst att han får bli foderkatt men kan även tänka mig att sälja honom om man känner tveksamhet inför att vara fodervärd.
  Kaspaar är en verkligt underbar katt med mycket av allt. Han är pigg och busig samtidigt som han gärna myser och gosar och sover gott i sängen. Han är också väldigt trygg och orädd. Han kommer när man ropar hans namn och är väldigt social och med hela tiden.
  Han får flytta max tre timmar från Göteborg.
  Hör gärna av dig om du tycker att det låter som din katt.

  S*Zimas Kaspaar af Topaz finns i Göteborg/Karlstad i Värmlands län.

  SE*Amfiliki's
  Helen Olsson
  Telefon: 0732-40 22 80
  amfilikis@gmail.com
  www.amfilikis.se

 • SE*Simplicity Lynx Kanelia

  Kön: Hona
  Kastrerad: Ja
  Färg: SIB fs 09 24
  Född: 2016-03-01

  Stamtavla PawPeds
  Stamtavla FindUs

  Kanelia är en innekatt men van vid kattgård så ett lugnt hem med innätad balkong, altan eller rastgård skulle passa henne perfekt. Hon kommer mycket bra överens med mina katter, så det optimala för henne är att flytta med någon kompis. Jag har två honor av rasen norsk skogkatt (1,5 år respektive 2 år gamla) som jag söker fodervärd till så min tanke är att hon skulle kunna flytta tillsammans med en av dem.

  Kanelia är tyvärr rädd för nya människor, men med oss är hon världens mysigaste. Hon är en snäll liten flicka som gärna vill gosa med en kattkompis eller en människa. Hon är den avslappade sorten i famnen och man kan t.o.m hämta henne och lägga i knäet och hon ligger kvar. Den som är intresserad av henne får räkna med att det tar ett tag att vinna hennes förtroende. En flytt för en katt är stress och genom att hon flyttar med någon hon känner minskar man stressen. Hon är inte van vid barn, men ett hem med lugna eller äldre barn kan fungera i längden.

  Säljs enligt Sveraks regler med stamtavla m.m. Hon är vaccinerad och försäkrad och har aldrig varit hos veterinären förutom kastrering, vaccination. Pris: 2000 kr eftersom rätt hem är det viktigaste. För mer information om Kanelia och vad fodervärdskap innebär tveka inte att höra av dig!

  SE*Simplicity Lynx Kanelia finns i Eskilstuna i Södermanlands län.

  SE*Simplicity Lynx
  Agneta Bergwall
  Telefon: 070-6701544
  agneta.bergwall@hotmail.com

 • SE*Simplicity Lynx Dixie

  Kön: Hona
  Kastrerad: Ja
  Färg: SIB ds 11
  Född: 2014-06-10

  Stamtavla PawPeds
  Stamtavla FindUs

  Det optimala hemmet för Dixie är ett lugnt hem utan katt, hund eller barn. Hon är redan van att gå ute och det har fungerat bra. Hon är ute kortare stunder och kommer oftast på inkallning. En trygg närmiljö som ligger en bra bit ifrån trafikerade vägar är en förutsättning eftersom hon inte är rädd för bilar. Det bästa vore om hon fick bo på landet.

  Dixie bor nu i Eskilstuna och jag ser helst att hon stannar i Mellansverige då jag vill kunna hälsa på henne någon gång i framtiden. Hon är i den vackra färgen rödsilvershaded och väger ca 3,5 kg. Hon är social och vill vara med där det händer saker.

  Hon säljs enligt Sveraks regler inkl. stamtavla m.m. Hon är vaccinerad och försäkrad. Pris 2000 kr.

  SE*Simplicity Lynx Dixie finns i Eskilstuna i Södermanlands län.

  SE*Simplicity Lynx
  Agneta Bergwall
  Telefon: 070-6701544
  agneta.bergwall@hotmail.com