Omplaceringar

 • SE*Simplicity Lynx Kanelia

  Kön: Hona
  Kastrerad: Ja
  Färg: SIB fs 09 24
  Född: 2016-03-01

  Stamtavla PawPeds
  Stamtavla FindUs

  Kanelia är en innekatt men van vid kattgård så ett lugnt hem med innätad balkong, altan eller rastgård skulle passa henne perfekt. Hon kommer mycket bra överens med mina katter, så det optimala för henne är att flytta med någon kompis. Jag föder upp båda Sibirer och Norsk skogkatt så hon skulle kunna flytta med sin kastrerade mamma (6 år gammal) eller en kastrerad skogis som är en ungkatt.

  Kanelia är tyvärr rädd för nya människor, men med oss är hon världens mysigaste. Hon är en snäll liten flicka som gärna vill gosa med en kattkompis eller en människa. Hon är den avslappade sorten i famnen och man kan t.o.m hämta henne och lägga i knäet och hon ligger kvar. Den som är intresserad av henne får räkna med att det tar ett tag att vinna hennes förtroende. En flytt för en katt är stress och genom att hon flyttar med någon hon känner minskar man stressen. Hon är inte van vid barn, men ett hem med lugna eller äldre barn kan fungera i längden.

  Säljs enligt Sveraks regler med stamtavla m.m. Hon är vaccinerad och försäkrad och har aldrig varit hos veterinären förutom kastrering, vaccination. Pris: 2000 kr eftersom rätt hem är det viktigaste.

  SE*Simplicity Lynx Kanelia finns i Eskilstuna i Södermanlands län.

  SE*Simplicity Lynx
  Agneta Bergwall
  Telefon: 070-6701544
  agneta.bergwall@hotmail.com

 • SE*Simplicity Lynx Dixie

  Kön: Hona
  Kastrerad: Ja
  Färg: SIB ds 11
  Född: 2014-06-10

  Stamtavla PawPeds
  Stamtavla FindUs

  Det optimala hemmet för Dixie är ett lugnt hem utan katt, hund eller barn. Hon är redan van att gå ute och det har fungerat bra. Hon är ute kortare stunder och kommer oftast på inkallning. En trygg närmiljö som ligger en bra bit ifrån trafikerade vägar är en förutsättning eftersom hon inte är rädd för bilar. Det bästa vore om hon fick bo på landet.

  Dixie bor nu i Eskilstuna och jag ser helst att hon stannar i Mellansverige då jag vill kunna hälsa på henne någon gång i framtiden. Hon är i den vackra färgen rödsilvershaded och väger ca 3,5 kg. Hon är social och vill vara med där det händer saker.

  Hon säljs enligt Sveraks regler inkl. stamtavla m.m. Hon är vaccinerad och försäkrad. Pris 2000 kr.

  SE*Simplicity Lynx Dixie finns i Eskilstuna i Södermanlands län.

  SE*Simplicity Lynx
  Agneta Bergwall
  Telefon: 070-6701544
  agneta.bergwall@hotmail.com

 • S*Aleigas Awanata Tallulah

  Kön: Hona
  Kastrerad: Ja
  Färg: SIB fs 09
  Född: 2008-12-05

  Stamtavla PawPeds
  Stamtavla FindUs

  Måste nu sälja Tuwa pga ökade allergibesvär.

  Tuwa är en kastrerad sibirisk hona som fyller nio år i december. Hon är charmig, kelig och mycket tillgiven sin ägare. Hon är utekatt och van att gå ut och in som hon vill genom lucka. Går tyvärr inte alls ihop med barn men andra katter kan gå bra.

  Vi fäster stor vikt vid att Tuwa kommer till ett hem passar henne, dvs hos någon som är hemma mycket och kan kela med henne, hon måste även ha möjlighet att få fortsätta vara utekatt.
  Vi ser helst att köparen inte bor så många mil från Motala då Tuwa har svårt för att åka bil och inte är bilvan.

  Hon är helt frisk och har aldrig varit sjuk. Är vaccinerad. Stamtavla finns.

  Kontaktperson:
  Åsa Andersson
  0706826470
  asa.spinn@gmail.com

  S*Aleigas Awanata Tallulah finns i Motala i Östergötlands län.

  S*Wildsvansens
  Sara Heurlén
  Telefon: 0706826470
  asa.spinn@gmail.com

 • GIC S*Maollich’s D-David Lee Roth (”Milton”)

  Kön: Hane
  Kastrerad: Ja
  Färg: SIB n 22
  Född: 2014-11-03

  Stamtavla PawPeds
  Stamtavla FindUs

  Milton söker nytt kärleksfullt hem snarast. Han har flyttat hem till mig efter tid i foderhem men mina andra katter här hemma är inte förtjusta.
  Han söker någon som är hemma mycket då han är oerhört social och sällskapssjuk och vill ha mycket gos. Nya ägare måste även ha tid att ta sig an hans pälsvård, han behöver kammas/borstas dagligen i samband med pälsbyte. Han skulle även kunna flytta med sin kompis Rosanna så snart hennes lille son flyttat hemifrån.
  Jag och hans tidigare fodervärd vill fortsätta att följa honom vidare, så långvarig kontakt med nya ägare är ett krav. Du får gärna bo i Stockholm med omnejd.

  GIC S*Maollich's D-David Lee Roth "Milton" finns i Upplands Väsby i Stockholms län.

  S*Maollich's
  Marie Björk
  Telefon: 0733968611
  maollichs@gmail.com