Omplaceringar

 • SE*Simplicity Lynx Priestly

  Kön: Hane
  Kastrerad: Ja
  Färg: SIB es 11
  Född: 2016-11-30

  Stamtavla PawPeds
  Stamtavla FindUs

  Priestly är helst till salu med sin bror Peyden men ev var för sig. Bägge är i den vackra färgen cremesilver. De är verkligen perfekta representanter för den Sibiriska rasen! De är så coola, sociala o keliga. Priestly älskar o kramas❤️Även tillitsfulla o trygga med främmande så de som hälsar på brukar bli förälskade. De är allt annat än problemkatter så passar nog in i alla hem då de både är barn o hundvana (2 rottweiler). Som vanligt tar de allt med ro.

  De vill fortsätta o vara innekatter men gärna ha innätad altan/balkong.

  De bor just nu i Tungelsta i södra Stockholm men är akut de måste flytta så ev flyttar Priestly tillfälligt till Västerås på lördag 6 okt. Jag kan då hämta någon av dem åt er så ni slipper köra hit o dit.

  Jag önskar dem all lycka i ett nytt ansvarsfullt o långvarigt hem.

  De säljs enligt SVERAKs regler inkl stamtavla, vaccinerade, chippade o försäkrade. Prisidé för båda katterna: 8000 kr.

  SE*Simplicity Lynx Priestly finns i Tungelsta i Stockholms län.

  SE*Simplicity Lynx
  Agneta Bergwall
  Telefon: 070-6701544
  agneta.bergwall@hotmail.com

 • SE*Lowas Zeta

  Kön: Hona
  Kastrerad: Nej
  Färg: SIB ns 22
  Född: 2016-01-04

  Stamtavla PawPeds
  Stamtavla FindUs

  Söker ny FODERVÄRD till fina Zeta på halvfoder, för en kull, då hennes familj kommer att separera.
  Zeta är en ung hona 2,5 år, som bara haft en kull med tre fina kattungar, som hon skötte exemplariskt förra året. Jag önskar att hon får en kull till, då hon både är en vacker, rastypisk, snäll och social tjej för en möjlighet till att i en till kombination bidra till den sibiriska kattens avelsbas😻. Som fodervärd skall du känna det som din egen katt ända från början och stå för det du annars skulle göra, jag som ägare innan överlåtelsen till dig efter en kull, står för det som handlar om avel och alla kostnader för framtida kattungar samt betalar försäkringen. Du har sedan möjlighet att ta en egen kull. "Handpenning" för Zeta är 5 500 kr.

  Beskrivning av min f d fodervärd "Zeta kan beskrivas som en mycket snäll katt, har aldrig gjort oss något dumt. Hon är försiktig i början mot nya människor, men sedan är hon hur gosig som helst, pratar mycket och säger till vad hon vill, mat , gå ut , klappas. Hon älskar att bli borstad och jag kan nästan göra vad jag vill med henne. Jag nästan alla fyra. Hon är också mycket social men inte alltid hon vill mysa, men så är ju katter. Lekfull."

  Jag betalar för hennes kommande HCM-tester enligt rasens Hälsoprogram vid 3 och 6 år.

  Önskad geografiskt läge för ny fodervärd är Sthlm med omnejd eller Skåne. Jag kör månadsvis till Sthlm (har övernattningslägenhet där) från Ystad.

  SE*Lowas Zeta finns i Stockholm, Bromma i Stockholms län.

  S*Zaribs
  Inger Berger
  Telefon: 0411-522 110, 0707-62 22 70
  inger-b@hotmail.com
  www.zaribs.se

 • IC S*Klockarbackens Trieste

  Kön: Hona
  Kastrerad: Ja
  Färg: SIB ns 24
  Född: 2015-07-14

  Stamtavla PawPeds
  Stamtavla FindUs

  ”Tilly”, silver, kastrerad, 3 år. Söker nytt hem pga att hon inte trivs längre ihop med sin dotter och en annan katt i flocken. Hon behöver ett hem där man har mycket tid över för henne. Tillgång till en kattgård måste gå att ordna då hon är van vid detta. Van vid hundar så detta kunde ju gå bra om en hund finns som gillar katter så hon har sällskap. Lite lantligt boende önskvärt. Hör gärna av er om ni kan ge henne en trygg lång tillvaro hos er. Se mer information på hemsidan.
  Tag gärna kontakt om ni har funderingar via mejl, eller SMS eller ring gärna.

  IC S*Klockarbackens Trieste finns i Uddevalla i Västra Götalands län.

  S*Silveråsens
  Inga-Lill Olsson
  Telefon: 070-6417320
  jillu@telia.com
  www.ljubassibiriskkatt.se

 • SE*Simplicity Lynx Kanelia

  Kön: Hona
  Kastrerad: Ja
  Färg: SIB fs 09 24
  Född: 2016-03-01

  Stamtavla PawPeds
  Stamtavla FindUs

  Kanelia är en innekatt men van vid kattgård så ett lugnt hem med innätad balkong, altan eller rastgård skulle passa henne perfekt. Hon kommer mycket bra överens med mina katter, så det optimala för henne är att flytta med någon kompis. Jag har två honor av rasen norsk skogkatt (1,5 år respektive 2 år gamla) som jag söker fodervärd till så min tanke är att hon skulle kunna flytta tillsammans med en av dem.

  Kanelia är tyvärr rädd för nya människor, men med oss är hon världens mysigaste. Hon är en snäll liten flicka som gärna vill gosa med en kattkompis eller en människa. Hon är den avslappade sorten i famnen och man kan t.o.m hämta henne och lägga i knäet och hon ligger kvar. Den som är intresserad av henne får räkna med att det tar ett tag att vinna hennes förtroende. En flytt för en katt är stress och genom att hon flyttar med någon hon känner minskar man stressen. Hon är inte van vid barn, men ett hem med lugna eller äldre barn kan fungera i längden.

  Säljs enligt Sveraks regler med stamtavla m.m. Hon är vaccinerad och försäkrad och har aldrig varit hos veterinären förutom kastrering, vaccination. Pris: 2000 kr eftersom rätt hem är det viktigaste. För mer information om Kanelia och vad fodervärdskap innebär tveka inte att höra av dig!

  SE*Simplicity Lynx Kanelia finns i Eskilstuna i Södermanlands län.

  SE*Simplicity Lynx
  Agneta Bergwall
  Telefon: 070-6701544
  agneta.bergwall@hotmail.com

 • SE*Simplicity Lynx Dixie

  Kön: Hona
  Kastrerad: Ja
  Färg: SIB ds 11
  Född: 2014-06-10

  Stamtavla PawPeds
  Stamtavla FindUs

  Det optimala hemmet för Dixie är ett lugnt hem utan katt, hund eller barn. Hon är redan van att gå ute och det har fungerat bra. Hon är ute kortare stunder och kommer oftast på inkallning. En trygg närmiljö som ligger en bra bit ifrån trafikerade vägar är en förutsättning eftersom hon inte är rädd för bilar. Det bästa vore om hon fick bo på landet.

  Dixie bor nu i Eskilstuna och jag ser helst att hon stannar i Mellansverige då jag vill kunna hälsa på henne någon gång i framtiden. Hon är i den vackra färgen rödsilvershaded och väger ca 3,5 kg. Hon är social och vill vara med där det händer saker.

  Hon säljs enligt Sveraks regler inkl. stamtavla m.m. Hon är vaccinerad och försäkrad. Pris 2000 kr.

  SE*Simplicity Lynx Dixie finns i Eskilstuna i Södermanlands län.

  SE*Simplicity Lynx
  Agneta Bergwall
  Telefon: 070-6701544
  agneta.bergwall@hotmail.com