Omplaceringar

 • SE*LexieLynx Asmodean

  Kön: Hane
  Kastrerad: Ja
  Färg: SIB n 24
  Född: 2016-05-15

  Stamtavla FindUs

  På grund av ändrade familjeförhållanden letar vi ett nytt hem till Sigge.

  Sigge fyller snart två år och är kastrerad. Han är en mycket social, nyfiken och snäll katt som älskar att vara ute och gå i koppel och vill ha mycket lek och gos. Ett optimalt hem för honom har en innätad rastgård eller balkong och personer i omgivningen som vill gå promenader, leka och mysa med honom.

  Sigge vill alltid vara i samma rum som sina människor och är mycket pratglad. Han har inga problem med att träffa nya människor och barn. Han är van vid att duschas med jämna mellanrum utan några problem. Han är helt frisk, vaccinerad och försäkrad.

  SE*LexieLynx Asmodean finns i Göteborg i Västra Götalands län.

  Elin Norén
  Telefon: 0733404996
  elin.mk.noren@gmail.com
  www.instagram.com/siggethesiberian/

 • Nutella Vivalavita*RU

  Kön: Hona
  Kastrerad: Nej
  Färg: SIB f 03 22
  Född: 2016-11-20

  Stamtavla PawPeds
  Stamtavla FindUs

  Jag söker en ny fodervärd åt min fantastiska hona "Thea" Nutella Vivalavita. Hon kommer inte längre överens med katterna här hos mig så denna gång söker jag ett hem utan katt eller hund för att maximera chansen att det blir slutliga hem.

  Thea är väldigt lekfull,kärvänlig och otroligt socialmot människor överlag, så hon skulle nog även kunna bo med en barnfamilj, under förutsättning att barnen respekterar när hon går undan och vill vara ifred.

  Som fodervärd tar man hand om Thea och hennes kattungar. När antalet kattungar som man har kommit överens om har flyttat övergår en kastrerad Thea i din/er ägo utan kostnad. Som fodervärd står man för allt som har med vanlig ägande av katt att göra (mat, sand, klösträd, vanlig veterinärvård m.m.) medan jag står får allt relaterat till avel och uppfödning samt försäkring. Om hon skulle bli sjuk så har du/ni rätt att använda veterinärvårdsförsäkringen.

  Thea har erhållit bra resultat på utställningar, så är du/ni utställningsintresserade så är det ett plus, men absolut inget krav.

  Du/ni bör bo högst 2 timmars resväg med bil från Munkedal. Detta eftersom jag vill vara med på förlossning och kunna besöka kattungarna. Thea är en innekatt men har du/ni, eller kan tänka er, att skaffa innätad balkong/altan eller kattgård så är det ett stort plus.

  Om ni har några frågor så tveka inte att höra av er!

  Hälsningar

  Gullvi

  Nutella Vivalavita*RU finns i Munkedal i Västra Götalands län.

  SE*Aanainas
  Gullvi Fredriksson Sten
  Telefon: 0706886691 el 052423037
  Aanainas@telia.com
  aanainas.webnode.se

 • SE*Simplicity Lynx Kanelia

  Kön: Hona
  Kastrerad: Ja
  Färg: SIB fs 09 24
  Född: 2016-03-01

  Stamtavla PawPeds
  Stamtavla FindUs

  Kanelia är en innekatt men van vid kattgård så ett lugnt hem med innätad balkong, altan eller rastgård skulle passa henne perfekt. Hon kommer mycket bra överens med mina katter, så det optimala för henne är att flytta med någon kompis. Jag har två honor av rasen norsk skogkatt (1,5 år respektive 2 år gamla) som jag söker fodervärd till så min tanke är att hon skulle kunna flytta tillsammans med en av dem.

  Kanelia är tyvärr rädd för nya människor, men med oss är hon världens mysigaste. Hon är en snäll liten flicka som gärna vill gosa med en kattkompis eller en människa. Hon är den avslappade sorten i famnen och man kan t.o.m hämta henne och lägga i knäet och hon ligger kvar. Den som är intresserad av henne får räkna med att det tar ett tag att vinna hennes förtroende. En flytt för en katt är stress och genom att hon flyttar med någon hon känner minskar man stressen. Hon är inte van vid barn, men ett hem med lugna eller äldre barn kan fungera i längden.

  Säljs enligt Sveraks regler med stamtavla m.m. Hon är vaccinerad och försäkrad och har aldrig varit hos veterinären förutom kastrering, vaccination. Pris: 2000 kr eftersom rätt hem är det viktigaste. För mer information om Kanelia och vad fodervärdskap innebär tveka inte att höra av dig!

  SE*Simplicity Lynx Kanelia finns i Eskilstuna i Södermanlands län.

  SE*Simplicity Lynx
  Agneta Bergwall
  Telefon: 070-6701544
  agneta.bergwall@hotmail.com

 • SE*Simplicity Lynx Dixie

  Kön: Hona
  Kastrerad: Ja
  Färg: SIB ds 11
  Född: 2014-06-10

  Stamtavla PawPeds
  Stamtavla FindUs

  Det optimala hemmet för Dixie är ett lugnt hem utan katt, hund eller barn. Hon är redan van att gå ute och det har fungerat bra. Hon är ute kortare stunder och kommer oftast på inkallning. En trygg närmiljö som ligger en bra bit ifrån trafikerade vägar är en förutsättning eftersom hon inte är rädd för bilar. Det bästa vore om hon fick bo på landet.

  Dixie bor nu i Eskilstuna och jag ser helst att hon stannar i Mellansverige då jag vill kunna hälsa på henne någon gång i framtiden. Hon är i den vackra färgen rödsilvershaded och väger ca 3,5 kg. Hon är social och vill vara med där det händer saker.

  Hon säljs enligt Sveraks regler inkl. stamtavla m.m. Hon är vaccinerad och försäkrad. Pris 2000 kr.

  SE*Simplicity Lynx Dixie finns i Eskilstuna i Södermanlands län.

  SE*Simplicity Lynx
  Agneta Bergwall
  Telefon: 070-6701544
  agneta.bergwall@hotmail.com

 • S*Aleigas Awanata Tallulah

  Kön: Hona
  Kastrerad: Ja
  Färg: SIB fs 09
  Född: 2008-12-05

  Stamtavla PawPeds
  Stamtavla FindUs

  Måste nu sälja Tuwa pga ökade allergibesvär.

  Tuwa är en kastrerad sibirisk hona som fyller nio år i december. Hon är charmig, kelig och mycket tillgiven sin ägare. Hon är utekatt och van att gå ut och in som hon vill genom lucka. Går tyvärr inte alls ihop med barn men andra katter kan gå bra.

  Vi fäster stor vikt vid att Tuwa kommer till ett hem passar henne, dvs hos någon som är hemma mycket och kan kela med henne, hon måste även ha möjlighet att få fortsätta vara utekatt.
  Vi ser helst att köparen inte bor så många mil från Motala då Tuwa har svårt för att åka bil och inte är bilvan.

  Hon är helt frisk och har aldrig varit sjuk. Är vaccinerad. Stamtavla finns.

  Kontaktperson:
  Åsa Andersson
  0706826470
  asa.spinn@gmail.com

  S*Aleigas Awanata Tallulah finns i Motala i Östergötlands län.

  S*Wildsvansens
  Sara Heurlén
  Telefon: 0706826470
  asa.spinn@gmail.com