CH S*Zaribs Yuri

Kön: Hane
Kastrerad: Ja
Färg: SIB n 22
Född: 2018-06-08

Stamtavla PawPeds
Stamtavla FindUs

Önskar hitta ett för alltid hem till min supergosig och lätthanterlig avkomma Zaribs Yuri. Han är kastrerad och öronmärkt för en månad sedan nyss fyllda 2 år. Önskar hitta ett hem där Yuri så småningom kan vara mer fritt ute på egen tass i trafiklämplig miljö! Han är van vid daglig promenad i koppel och att sitta ute i lina på olika ställen runt tomten, som han bör fortsätta med under en introduktionsperiod för att lära känna den lämpliga delen av reviret. Här hemma i byn Hammar på Österlen finns en starkt trafikerad väg bara en meter utanför min husgavel.

Yuri har bidragit till fyra fina friska kullar, där jag behållit själv en hona hos fodervärd i Nykvarn. Han är hjärt- och njurscannad två gånger samt FivFelv testad u.a. Kommer att vara veterinärbesiktigad dagarna innan han flyttar. Han kostar 6000 kr.

Yuri är en riktig knäkatt och diskret sovkamrat om han får tillfälle, spinner jämt! Lättskött päls även vintertid, gillar att bli kammad och inga problem med kloklippning. Sommartid ser han ut nästan som en vanlig katt, stiligare vintertid. Ni är välkomna att hälsa på hemma hos oss eller i Sthlm. Välkommen att höra av dig med intresse för denna guldklimp!

CH S*Zaribs Yuri finns i Ystad i Skåne län.

S*Zaribs
Inger Berger
Telefon: 0411-522 110, 0707-62 22 70
inger-b@hotmail.com
www.facebook.com/inger.zaribs