Nutella Vivalavita*RU

Kön: Hona
Kastrerad: Nej
Färg: SIB f 03 22
Född: 2016-11-20

Stamtavla PawPeds
Stamtavla FindUs

Jag söker en ny fodervärd åt min fantastiska hona "Thea" Nutella Vivalavita. Hon kommer inte längre överens med katterna här hos mig så denna gång söker jag ett hem utan katt eller hund för att maximera chansen att det blir slutliga hem.

Thea är väldigt lekfull,kärvänlig och otroligt socialmot människor överlag, så hon skulle nog även kunna bo med en barnfamilj, under förutsättning att barnen respekterar när hon går undan och vill vara ifred.

Som fodervärd tar man hand om Thea och hennes kattungar. När antalet kattungar som man har kommit överens om har flyttat övergår en kastrerad Thea i din/er ägo utan kostnad. Som fodervärd står man för allt som har med vanlig ägande av katt att göra (mat, sand, klösträd, vanlig veterinärvård m.m.) medan jag står får allt relaterat till avel och uppfödning samt försäkring. Om hon skulle bli sjuk så har du/ni rätt att använda veterinärvårdsförsäkringen.

Thea har erhållit bra resultat på utställningar, så är du/ni utställningsintresserade så är det ett plus, men absolut inget krav.

Du/ni bör bo högst 2 timmars resväg med bil från Munkedal. Detta eftersom jag vill vara med på förlossning och kunna besöka kattungarna. Thea är en innekatt men har du/ni, eller kan tänka er, att skaffa innätad balkong/altan eller kattgård så är det ett stort plus.

Om ni har några frågor så tveka inte att höra av er!

Hälsningar

Gullvi

Nutella Vivalavita*RU finns i Munkedal i Västra Götalands län.

SE*Aanainas
Gullvi Fredriksson Sten
Telefon: 0706886691 el 052423037
Aanainas@telia.com
aanainas.webnode.se