Omplaceringar

 • CH S*Zaribs Yuri

  Kön: Hane
  Kastrerad: Ja
  Färg: SIB n 22
  Född: 2018-06-08

  Stamtavla PawPeds
  Stamtavla FindUs

  Önskar hitta ett för alltid hem till min supergosig och lätthanterlig avkomma Zaribs Yuri. Han är kastrerad och öronmärkt för en månad sedan nyss fyllda 2 år. Önskar hitta ett hem där Yuri så småningom kan vara mer fritt ute på egen tass i trafiklämplig miljö! Han är van vid daglig promenad i koppel och att sitta ute i lina på olika ställen runt tomten, som han bör fortsätta med under en introduktionsperiod för att lära känna den lämpliga delen av reviret. Här hemma i byn Hammar på Österlen finns en starkt trafikerad väg bara en meter utanför min husgavel.

  Yuri har bidragit till fyra fina friska kullar, där jag behållit själv en hona hos fodervärd i Nykvarn. Han är hjärt- och njurscannad två gånger samt FivFelv testad u.a. Kommer att vara veterinärbesiktigad dagarna innan han flyttar. Han kostar 6000 kr.

  Yuri är en riktig knäkatt och diskret sovkamrat om han får tillfälle, spinner jämt! Lättskött päls även vintertid, gillar att bli kammad och inga problem med kloklippning. Sommartid ser han ut nästan som en vanlig katt, stiligare vintertid. Ni är välkomna att hälsa på hemma hos oss eller i Sthlm. Välkommen att höra av dig med intresse för denna guldklimp!

  CH S*Zaribs Yuri finns i Ystad i Skåne län.

  S*Zaribs
  Inger Berger
  Telefon: 0411-522 110, 0707-62 22 70
  inger-b@hotmail.com
  www.facebook.com/inger.zaribs

 • SE*Tokkattens Gizzo Indie

  Kön: Hane
  Kastrerad: Ja
  Färg: SIB es 24
  Född: 2018-12-04

  Stamtavla PawPeds
  Stamtavla FindUs

  Kimchi, som han kallas är en supertrevlig ungkatt som gärna vill vara i händelsernas centrum. Vill gärna flytta till en barnfamilj med lite äldre barn. Stabil och vänlig men är ändå bestämd med vad som är ok.
  Vill gärna ha tillgång till utevistelse i kattgård eller liknande.
  Pris: 6000 kr

  SE*Tokkattens Gizzo Indie finns i Gnesta i Södermanlands län.

  SE*Tokkattens
  Gudrun Melander
  Telefon: 0736554771
  oddikan@yahoo.se

 • S*Tricaliz Blue sky

  Kön: Hane
  Kastrerad: Nej
  Färg: SIB ns 23
  Född: 2019-06-28

  Stamtavla PawPeds
  Stamtavla FindUs

  Skys fodervärd ska flytta utomlands så han letar efter ett nytt hem. Jag som äger honom bor i Eskilstuna. Han är blåsilver till färgen o är en snäll o trevlig kille. Han är en innekatt men en innätad altan/balkong är ju aldrig fel. Han tycker även om att gå i koppel ibland.

  Tanken är att han bor hos er o ska para några honor i vinter o sen bet jag för hans kastrering. Som fodervärdskatt bet ni inget inköpspris för Sky. Jag bet oxå för hans försäkring. När kontraktet är fullgjort går han ju över i er ägo o jag för över försäkringen till er.

  Han är hcm/pkd scannad o jag vill fortsätta o göra det upp till 8 år då det är rekommendationen. Jag bet då självklart för det. Skönt för er o veta katten är frisk så blir en bonus! Han är oxå dna testad fri från diverse andra sjukdomar. Jag tycker ju det är viktigt o ha koll på i min avel.
  Kontakta mig för mer info mm.

  S*Tricaliz Blue sky finns i Bagarmossen i Stockholms län.

  SE*Simplicity Lynx
  Agneta Bergwall
  Telefon: 070-6701544
  agneta.bergwall@hotmail.com

 • SE*Simplicity Lynx Önston

  Kön: Hane
  Kastrerad: Nej
  Färg: SIB ns 23
  Född: 2018-11-20

  Stamtavla PawPeds
  Stamtavla FindUs

  Önston är 1,5 år o är svartsilver till färgen. Han bor nu i Eskilstuna o letar ett nytt livslångt hem. Han är väldigt snäll o harmonisk. Trevlig o klippa klor o kamma mm. Lugn o fin o lite lågmäld då han mjauar. Orädd för främmande människor o hoppar upp i knäet. Han kommer o kastreras snarast.

  Han är Hcm/Pkd scannad normal april-20.

  Han söker ett innekattshem men gärna innätad altan/balkong. Han har stamtavla, är chippad, vaccinerad o försäkrad mm. Jag vill han ska vara fortsatt vaccinerad /försäkrad.

  Han är utställd en gång o var helt relaxed o gick vidare till panel. Om någon är intresserad av utställning funkar han bra o jag kan hjälpa med tvätt mm men inget krav. Han är en mkt trevlig sällskapskatt oxå.

  SE*Simplicity Lynx Önston finns i Eskilstuna i Södermanlands län.

  SE*Simplicity Lynx
  Agneta Bergwall
  Telefon: 070-6701544
  agneta.bergwall@hotmail.com

 • SE*Gongroff’s Aprilia

  Kön: Hona
  Kastrerad: Nej
  Färg: SIB n 24
  Född: 2018-04-17

  Stamtavla PawPeds
  Stamtavla FindUs

  Milashka's katteri behöver hitta en fodervärd åt Aprilia, gärna i norra delen av Stockholm eller i Uppsala.
  Aprilia har en kull nu som snart flyttar. I samband med det hoppas vi kunna hitta en fodervärd för 1-2 kullar.
  Hon ska vara innekatt eller koppelpromenader/ inhägnad uteplats. Hon är en otroligt snäll och gosig hona som är van vid barn och livlig miljö där mycket händer och även van att gå ut i koppel. Hoppas att hon kan få en kull nästa vår/sommar.
  Första kontakt gärna via mail, sms.

  SE*Gongroff's Aprilia finns i Täby i Stockholms län.

  S*Milashka's
  Marie Hedrén
  Telefon: 0707204658
  marie@hedren.nu
  hedren.nu/

 • SE*Simplicity Lynx Kanelia

  Kön: Hona
  Kastrerad: Ja
  Färg: SIB fs 09 24
  Född: 2016-03-01

  Stamtavla PawPeds
  Stamtavla FindUs

  Kanelia är en innekatt men van vid kattgård så ett lugnt hem med innätad balkong, altan eller rastgård skulle passa henne perfekt. Hon kommer mycket bra överens med mina katter, så det optimala för henne är att flytta med någon kompis. Jag har två kastrerade honor av rasen norsk skogkatt (2,5 år respektive 3 år gamla) så min tanke är att hon skulle kunna flytta tillsammans med en av dem.

  Kanelia är tyvärr rädd för nya människor, men med oss är hon världens mysigaste. Hon är en snäll liten flicka som gärna vill gosa med en kattkompis eller en människa. Hon är den avslappade sorten i famnen och man kan t.o.m hämta henne och lägga i knäet och hon ligger kvar. Den som är intresserad av henne får räkna med att det tar ett tag att vinna hennes förtroende. En flytt för en katt är stress och genom att hon flyttar med någon hon känner minskar man stressen. Hon är inte van vid barn, men ett hem med lugna eller äldre barn kan fungera i längden.

  Säljs enligt Sveraks regler med stamtavla m.m. Hon är vaccinerad och försäkrad och har aldrig varit hos veterinären förutom kastrering, vaccination. Pris: 2000 kr eftersom rätt hem är det viktigaste. För mer information om Kanelia tveka inte att höra av dig!

  SE*Simplicity Lynx Kanelia finns i Eskilstuna i Södermanlands län.

  SE*Simplicity Lynx
  Agneta Bergwall
  Telefon: 070-6701544
  agneta.bergwall@hotmail.com

 • SE*Simplicity Lynx Dixie

  Kön: Hona
  Kastrerad: Ja
  Färg: SIB ds 11
  Född: 2014-06-10

  Stamtavla PawPeds
  Stamtavla FindUs

  Det optimala hemmet för Dixie är ett lugnt hem utan katt, hund eller barn. Hon är redan van att gå ute och det har fungerat bra. Hon är ute kortare stunder och kommer oftast på inkallning. En trygg närmiljö som ligger en bra bit ifrån trafikerade vägar är en förutsättning eftersom hon inte är rädd för bilar. Det bästa vore om hon fick bo på landet.

  Dixie bor nu i Eskilstuna och jag ser helst att hon stannar i Mellansverige då jag vill kunna hälsa på henne någon gång i framtiden. Hon är i den vackra färgen rödsilvershaded och väger ca 3,5 kg. Hon är social och vill vara med där det händer saker.

  Hon säljs enligt Sveraks regler inkl. stamtavla m.m. Hon är vaccinerad och försäkrad. Pris 2000 kr.

  SE*Simplicity Lynx Dixie finns i Eskilstuna i Södermanlands län.

  SE*Simplicity Lynx
  Agneta Bergwall
  Telefon: 070-6701544
  agneta.bergwall@hotmail.com