Omplaceringar

 • SE*Silverbergets Nambi

  Kön: Hona
  Kastrerad: Ja
  Färg: SIB a 24
  Född: 2017-04-20

  Stamtavla PawPeds
  Stamtavla FindUs

  Nambi söker ett kärleksfullt och kattvant föralltidhem med mycket tid till utevistelse. Jag önskar att Nambi och hennes mamma SE*Zaribs Queeny (se annons) kommer till samma hem.

  Nambi är en supersnäll katt. Hon vill inte gärna ligga i knäet men är gärna i närheten av oss. Nambi älskar att jaga och i sommarstugan vill hon vara ute flera gånger om dagen främst på morgnar och kvällar.

  Vi bor idag i lägenhet på andra våningen med nätad balkong och katterna älskar att sitta på balkongen och titta ner över innergården. Somrarna tillbringar vi i vår sommarstuga hela sommarlovet och där får de vara ute på tomten väldigt mycket i sele med långa koppel.

  Katterna älskar att vara ute, speciellt morgon och kväll. Optimalt är ett hem där någon ofta är hemma och har tid att leka och gosa mycket, och gärna med tillgång till stor utegård. Om allergi finns i hemmet vill jag att minst tre testhem ska ha besökts utan symptom.

  Vid intresse skicka ett mejl och berätta om vilket hem du kan erbjuda, och om du har frågor, så svarar jag per mejl och berättar mer. Jag önskar att vi först har mejlkontakt och sen telefonkontakt innan ni kommer och besöker oss och katterna. Mina katter säljs enligt Sveraks regler med stamtavla, veterinärbesiktning, vaccinerade och försäkrade i Agria. Pris 5000 kr (8000 kr för båda) men hemmet är viktigare än priset.

  Jag kommer vilja hälsa på katterna i sitt nya hem så det får gärna vara någonstans i mellansverige.
  Jag har inte bråttom utan kommer vara väldigt noga med att placeringen blir den bästa för katterna. Annonsen kan därför ligga kvar länge, jag ser till att den tas bort direkt när katterna sålts.

  SE*Silverbergets Nambi finns i Västerås i Västmanlands län.

  SE*Silverbergets
  Sanna Silfverberg
  sanna.silfverberg@outlook.com
  silverbergets.se/

 • S*Zaribs Queeny

  Kön: Hona
  Kastrerad: Ja
  Färg: SIB as 11
  Född: 2015-02-26

  Stamtavla PawPeds
  Stamtavla FindUs

  Queeny söker ett kärleksfullt och kattvant föralltidhem med möjlighet till mycket gos. Jag önskar att Queeny och dottern Nambi (se annons) kommer till samma hem.

  Queeny vill gärna vara där jag är så hon brukar följa efter mig för att vara i samma rum. Hon är mycket gosig, ligger gärna i mitt knä när hon kan. Hon kommer alltid till dörren och hälsar på nya människor och är mycket social.

  Vi bor idag i lägenhet på andra våningen med innätad balkong och katterna älskar att sitta på balkongen och titta ner över innergården. Somrarna tillbringar vi i vår sommarstuga hela sommarlovet och där får de vara ute på tomten väldigt mycket i sele med långa koppel. Katterna älskar att vara ute, speciellt morgon och kväll.

  Optimalt är ett hem där någon ofta är hemma och har tid att leka och gosa mycket, och gärna med tillgång till stor utegård. Om allergi finns i hemmet vill jag att minst tre testhem ska ha besökts utan symptom. Vid intresse skicka ett mejl och berätta om vilket hem du kan erbjuda, och om du har frågor, så svarar jag per mejl och berättar mer. Jag önskar att vi först har mejlkontakt och sen telefonkontakt innan ni kommer och besöker oss och katterna. Mina katter säljs enligt Sveraks regler med stamtavla, veterinärbesiktning, vaccinerade och försäkrade i Agria. Pris 5000 kr (8000 kr för båda) men hemmet är viktigare än priset.

  Jag har inte bråttom utan kommer vara väldigt noga med att placeringen blir den bästa för katterna. Annonsen kan därför ligga kvar länge, jag ser till att den tas bort direkt när katterna sålts.

  S*Zaribs Queeny finns i Västerås i Västmanlands län.

  SE*Silverbergets
  Sanna Silfverberg
  sanna.silfverberg@outlook.com
  silverbergets.se/

 • SE*Tokkattens Gizzo Indie

  Kön: Hane
  Kastrerad: Ja
  Färg: SIB es 24
  Född: 2018-12-04

  Stamtavla PawPeds
  Stamtavla FindUs

  Kimchi, som han kallas är en supertrevlig ungkatt som gärna vill vara i händelsernas centrum. Vill gärna flytta till en barnfamilj med lite äldre barn. Stabil och vänlig men är ändå bestämd med vad som är ok.
  Vill gärna ha tillgång till utevistelse i kattgård eller liknande.
  Pris: 6000 kr

  SE*Tokkattens Gizzo Indie finns i Gnesta i Södermanlands län.

  SE*Tokkattens
  Gudrun Melander
  Telefon: 0736554771
  oddikan@yahoo.se

 • SE*Simplicity Lynx Kanelia

  Kön: Hona
  Kastrerad: Ja
  Färg: SIB fs 09 24
  Född: 2016-03-01

  Stamtavla PawPeds
  Stamtavla FindUs

  Kanelia är en innekatt men van vid kattgård så ett lugnt hem med innätad balkong, altan eller rastgård skulle passa henne perfekt. Hon kommer mycket bra överens med mina katter, så det optimala för henne är att flytta med någon kompis. Jag har två kastrerade honor av rasen norsk skogkatt (2,5 år respektive 3 år gamla) så min tanke är att hon skulle kunna flytta tillsammans med en av dem.

  Kanelia är tyvärr rädd för nya människor, men med oss är hon världens mysigaste. Hon är en snäll liten flicka som gärna vill gosa med en kattkompis eller en människa. Hon är den avslappade sorten i famnen och man kan t.o.m hämta henne och lägga i knäet och hon ligger kvar. Den som är intresserad av henne får räkna med att det tar ett tag att vinna hennes förtroende. En flytt för en katt är stress och genom att hon flyttar med någon hon känner minskar man stressen. Hon är inte van vid barn, men ett hem med lugna eller äldre barn kan fungera i längden.

  Säljs enligt Sveraks regler med stamtavla m.m. Hon är vaccinerad och försäkrad och har aldrig varit hos veterinären förutom kastrering, vaccination. Pris: 2000 kr eftersom rätt hem är det viktigaste. För mer information om Kanelia tveka inte att höra av dig!

  SE*Simplicity Lynx Kanelia finns i Eskilstuna i Södermanlands län.

  SE*Simplicity Lynx
  Agneta Bergwall
  Telefon: 070-6701544
  agneta.bergwall@hotmail.com

 • SE*Simplicity Lynx Dixie

  Kön: Hona
  Kastrerad: Ja
  Färg: SIB ds 11
  Född: 2014-06-10

  Stamtavla PawPeds
  Stamtavla FindUs

  Det optimala hemmet för Dixie är ett lugnt hem utan katt, hund eller barn. Hon är redan van att gå ute och det har fungerat bra. Hon är ute kortare stunder och kommer oftast på inkallning. En trygg närmiljö som ligger en bra bit ifrån trafikerade vägar är en förutsättning eftersom hon inte är rädd för bilar. Det bästa vore om hon fick bo på landet.

  Dixie bor nu i Eskilstuna och jag ser helst att hon stannar i Mellansverige då jag vill kunna hälsa på henne någon gång i framtiden. Hon är i den vackra färgen rödsilvershaded och väger ca 3,5 kg. Hon är social och vill vara med där det händer saker.

  Hon säljs enligt Sveraks regler inkl. stamtavla m.m. Hon är vaccinerad och försäkrad. Pris 2000 kr.

  SE*Simplicity Lynx Dixie finns i Eskilstuna i Södermanlands län.

  SE*Simplicity Lynx
  Agneta Bergwall
  Telefon: 070-6701544
  agneta.bergwall@hotmail.com