IC SE*Bolshoys Koda Boy af Aramis

Kön: Hane
Kastrerad: Ja
Färg: SIB ns 09
Född: 2018-11-26

Stamtavla PawPeds
Stamtavla FindUs

Maffiga IC SE*Bolshoys KODA Boy af Aramis drygt 2,5 år söker nytt hem med kattvana, där han mindre riskfyllt kan få vara ute på egen tass ibland än hemma hos mig. Koda bor nu omväxlande i Skåne/Ystad och i Sthlm så det är mer lämplig omgivning än önskemål om ort som har betydelse. Vill nog helst vara ensam katt i sitt nya hem.

Koda har ställts ut med fina rastypiska omdömen och är Internationell Champion. Koda kastrerades 16 juli och har skött sig bra som fertil och har kullar med fina avkommor. Han är van vid koppelpromenad eller ligga och spana i trädgården i lina. Tyvärr har jag genomfartstrafik bara ngn meter utanför min mur varför han inte kan få blir utekatt här hemma. I sitt nya hem är det viktigt att han får undersöka sitt revir med koppelpromenad ett par veckor innan han får gå ut själv.

Koda är en lätthanterlig och kärleksfull kille som gärna ligger i knät (6,5 kg) tills det blir för varmt och han lägger sig ner på golvet efter ett tag. Han har lättskött tät päls, men bra kamma efter utevistelse, då han gärna vill rulla sig i grus som behöver tas bort. Senaste vaccinationen gjord i febr i år. Årlig vaccination skall ske samt fortsatt ultraljud av hjärtat (HCM-test) enligt rasens Hälsoprogram. Koda skall HCM-testas i dec i år tre år fyllda och när han fyllt 6år på min bekostnad.

Koda kommer att vara veterinärbesiktigad innan flytt, får med sig torrfoder och blötmat som han är van vid, men äter gärna också färskmat som kyckling, kött/köttfärs och fisk. Han kostar 6 500 kr och har med sig Besiktningsintyg, Stamtavla och vaccinationskort med införd ID-märkning samt övriga dokument.

Intresserad? Maila gärna och berätta om ert boende, erfarenhet av djur/katt och varför sibirisk vuxen katt?
Välkommen!

IC SE*Bolshoys Koda Boy af Aramis finns i Ystad byn Hammar eller Stockholm, Sundbyberg i Skåne län.

S*Zaribs
Inger Berger
Telefon: 0411-522 110, 0707-62 22 70
inger-b@hotmail.com
www.facebook.com/inger.zaribs/