S*Xiwaq Lady Rosetta Amethyst

Kön: Hona
Kastrerad: Ja
Färg: SIB n 01 64
Född: 2015-06-19

Stamtavla PawPeds
Stamtavla FindUs

I tre år har jag velat fram och tillbaka, gruvat mig för den här situationen, skjutit den framför mig hela tiden. Det är inte lätt att omplacera en katt. Rosetta som det gäller är en enmanskatt och måste få vara ensamkatt inga andra katter i hemmet eller barn. Hon är 6 år och kastrerad. Hon behöver få vara ute och då helst på innätad tomt eller stor kattgård. Så pass stor så hon kan springa. Idag har hon ca 300kvm att röra sig på. Det absolut bästa vore om hon fick komma till ett äldre par eller en ensam person som inte arbetar utan är hemma. Skulle önska lite kunskap om katter också.
Rosetta är en stor jägare. För närvarande har jag på henne ett halsband med tre pinglor för att hon ska höras när hon kommer för fåglar och möss. Hennes päls är fantastisk fin och otroligt lättskött, man behöver bara kamma en gång i veckan och hon har aldrig haft en tova. Hon är en kärvänlig katt spinner när man klappar henne och hon kommer gärna nära, men ligger inte så gärna i knä. Hon gillar att bli kelad och spinner lätt när man sitter bredvid henne.
Hon gillar torrfoder men hon får även blötmat varje dag. Hon jamar och talar om vad hon vill. Hon är nöjd om jag sitter och kelar med henne. Hon har fått två kullar och dessa kattungar har hon skött exemplariskt och stora har kattungarna blivit. Så hon har varit en jättefin mamma. Jag hoppas att hon får komma till det rätta hemmet för henne. Rosetta är en sibirisk katt med stamtavla och hon är nästan helvit med svart svans och lite svart vid ett öra.
Om ni känner att ni vill fråga mer eller är intresserade hör av er till mig. Vi bor i Västerås.

S*Xiwaq Lady Rosetta Amethyst finns i Västerås i Västmanlands län.

S*Ismånens
Mona-Britt Ljustell
Telefon: 070-7921091
monaljustell@hotmail.com