S*Zaribs Aurum Barbora

Kön: Hona
Kastrerad: Nej
Färg: SIB n 22
Född: 2019-11-07

Stamtavla PawPeds
Stamtavla FindUs

Barbora är en ung vacker rastypisk tjej som tyvärr behöver byta fodervärd av olika anledningar. Kan redovisas vid fortsatt kontakt. Barbora drygt 1 år som är tänkt att paras på nästa löp med redan utsedd hane Hoppas hitta ett nytt hem till henne som kan matcha nedan beskrivning av nuvarande fodervärden, där hon kan vara ensam drottning för en snar kull.

"En lugn tjej med stort tålamod och hjärta. Hon är den lugna i flocken och tycker inte om när det blir för mycket hårda tag i lekarna. Moderlig och omhändertagande av naturen. Hon är ingen knäkatt, men vill alltid vara med där familjen är.
Älskar att vara utomhus i sele. Van vid bilfärder, men gärna då i trixie bilsele vid längre turer. Van vid att bli duschad. Och gärna äldre barn som du säger, som låter henne vara och inte går på lika mycket som Jaxson (4år) har, hon säger inte ifrån ."

Det är inget behov akutplacering utan viktigt att det blir rätt för Barbora och nya familjen. Jag som ägare och uppfödare sedan 2004 bor själv utanför Ystad, men är ofta i Sthlm, så nytt hem kan finnas längs E4 till Sthlm och omgivning eller i Skåne.

Vid intresse maila och berätta om er, var ni bor och erfarenhet av katt eller djur tidigare. Jag berättar mer om fodervärdskap där ni skall känna det som er egen katt från början och stå för det som er katt behöver, jag som formell ägare för det som handlar om avel och kattungarnas kostnad. Barbora har nyligen HCM-testats med friskt hjärta och via DNA-test inte bärare av cs-, b-blodsgenen eller PK-brist.

S*Zaribs Aurum Barbora finns i Nykvarn, Södertälje i Stockholms län.

S*Zaribs
Inger Berger
Telefon: 0707-62 22 70
inger-b@hotmail.com
www.facebook.com/inger.zaribs/